Keratin Hair Volumizer

Cynatine HNS + kolagen

Hialuronska kislina

100 mg kapsule

Kolagen tablete

Kolagen tip 1 in 3 + vitamin C

Kolagen v prahu

Kolagen tipa 1 in 3

pomanjkanje kolagena v koži

dermis

nagubani epidermis

 

  Številka 1 za kolagen na svetu!

  Kolagen najvišje kakovosti, dobitnik številnih priznanj.

NEOCELL
je vodilni svetovni
proizvajalec
izdelkov kolagena
najvišje kakovosti.

Pomembno pred izbiro kolagena!   90 % zalog kolagena, ki se nahaja v našem telesu, je kolagen tipa 1 in 3!

Kolagen Neocell

Št. 1 na svetu za kolagen

Primerjajte s konkurenco

Zakaj izbrati Neocell kolagen?

Rezultati PREJ - POTEM

Izkušnje uporabnikov

Kontakt

Kontaktirajte nas!

Košarica

 

izdelkov - vrednost
 

NeoCell hialuronska kislina - 100 mg

 

Hialuronska kislina (1x)

Stanje: na zalogi

Koda:

28.30 €

Količina:

hialuronska kislina

Prednosti NeoCell hialuronske kisline:

 • Zagotavlja najbolj bio razpoložljivo obliko hialuronske kisline.

 • Hialuronska kislina, kot prehransko dopolnilo, navlaži kožo od znotraj in ustvari »mladostno« okolje za kožo, s čimer se zmanjšajo gube in nepravilnosti na koži.

 • Sposobna je sprejeti 1000 krat več vode, kot je njena teža, kar pomaga pri »oblazinjenju« sklepov.

 • Pomaga pri obnovi celic v koži.

 • Zmogljiva pomoč za hidracijo kože in zmanjševanje gub.

 • Pomaga pri težavah s suhimi očmi - navlaži površino oči.

 

Hialuronska kislina v telesu skrbi
za potrebno vlažnost

Hialuronska kislina daje koži in sklepom prepotrebno hidarcijo, ki jo nujno potrebujejo. Hialuronska kislina je ena od naravnih molekul, ki najbolj obožujejo vodo. Vloga hialuronske kisline v telesu je, da nadzoruje hidarcijo tkiv in transport vode v telesu, pomaga pri videzu gladke, voljne kože, prav tako pa tudi, da so vaši sklepi in oči preskrbljene z dovolj prepotrebne vlage. 

Z leti izgubljamo hialuronsko kislino

S staranjem se vsebnost hialuronske kisline v našem telesu zmanjšuje. Eden od glavnih vzrokov za nastanek gub in povešene kože pa je izpostavljenost UV sevanju, ki razgrajuje kolagenska vlakna v koži. Hialuronidaza je encim, ki ga proizvajajo prosti radikali. Tudi ta encim razgrajuje kolagenska vlakna.

Hialuronska kislina preprečuje delovanje encima hialuronidaza tako, da »napihne« notranje plasti povrhnjice (epidermisa). To naredi mnogo bolj učinkovito, kot npr. hialuronska kislina v obliki kreme, ki jo nanesemo na kožo. Hialuronska kislina, kot prehransko dopolnilo, navlaži kožo od znotraj in ustvari »mladostno« okolje za kožo, s čimer se zmanjšajo gube in nepravilnosti na koži.

Hialuronska kislina in zdravje sklepov  

Hialuronsko kislino najdemo v visokih koncentracijah tudi v sklepih. Ena od edinstvenih lastnosti, ki jo ima hialuronska kislina, je njena visoka viskoznost (lastnost od katere je odvisna hitrost pretakanja tekočine) in zato nizka stisljivost. Ta lastnost je odlična pomoč sklepom, saj zagotavlja zelo pomembno absorbcijo in blaženje pred udarci in nudi »podmazanje« sklepov.

Težave z očmi - suhe oči

Eden prvih znakov pomanjkanja hialuronske kisline v telesu so težave z očmi (slab vid, suhe oči). Hialuronska kislina je pomembna sestavina v očesnih tkivih in je nujna za normalno delovanje očesa.
 

Kolagen in hialuronska kislina delujeta skupaj!

V telesu najdemo kolagen in hialuronsko kislino vedno skupaj. Kolagen sicer daje koži čvrstost, vendar je hialuronska kislina tista, ki neguje in vlaži kolagen.

Kolagen zagotavlja mehansko trdnost vezivnega tkiva, hialuronska kislina pa s svojo sposobnostjo, da veže velike količine vode, služi za »mazanje« teh istih tkiv in zagotavlja prepotrebno hidracijo.

S kombinacijo kolagena in hialuronske kisline boste dali svojemu telesu močno kombinacijo dveh dopolnil, ki se odlično medsebojno dopolnjujeta pri gradnji lepe kože in zdravih vezivnih tkiv.
 

 

Kje v telesu najdemo hialuronsko kislino?  

Hialuronsko kislino najdemo praktično v vsaki celici našega telesa, v posebej visokih koncentracijah pa se nahaja v določenih predelih telesa. Na različnih delih telesa ima hialuronska kislina tudi različno funkcijo.

Na žalost ima hialuronska kislina tudi razpolovni čas (čas, ki je potreben, da telo molekulo razgradi in jo izloči iz telesa). Ta čas je manj kot tri dni, na koži pa celo manj kot en dan.
Zato je pomembno, da naše telo redno oskrbujemo in obnavljamo zaloge hialuronske kisline.

Kako pomembna je hialuronska kislina za kožo?
Približno 50% hialuronske kisline v telesu se nahaja v koži.

Hialuronska kislina in kolagen sta sestavini, ki sta ključnega pomena za ohranitev zdrave plasti in strukture kože. Kolagen sicer daje koži čvrstost, vendar je hialuronska kislina tista, ki neguje in vlaži kolagen.

 • Predstavljajte si kolagen kot elastiko, ki jo raztegujemo. Ko jo spustimo, se vrne v prvotno obliko. Ko to naredimo milijonkrat (to počnemo z našo kožo) in če v koži ni prisotne dovolj vlage, koža prej ali slej zaradi preobremenjenosti dobi upadel in izsušen videz.

 • Hialuronska kislina je za kolagen kot voda, ki ohranja kolagenska vlakna vlažna in elastična. Kolagen je neprestano obdan in hranjen z želatinasto hialuronsko kislino. Mlada koža je gladka in elastična, ker vsebuje visoke koncentracije hialuronske kisline, ki pomaga kožo ohranjati zdravo in lepo.

 • S staranjem naše telo izgubi sposobnost, da ohrani isto koncentracijo hialuronske kisline v koži. Z manjšo stopnjo hialuronske kisline v koži ima tudi koža manjšo sposobnost, da zadrži vodo.
  Rezultat tega je, da koža postane suha in izgubi sposobnost, da vzdržuje hidracijo. Hialuronska kislina v koži deluje kot polnilo, ki veže nase vodo – zaradi tega ohranja kožo lepo in brez gub.

Kombinacija jemanja kolagena in hialuronske kisline prinese odlične rezultate!

 

Hialuronska kislina v ustnicah  

Kožni sloj ustnic je sestavljen iz vezivnega tkiva in njegovih sestavnih komponent: hialuronske kisline in kolagena, ki dajeta strukturo (obliko) in polnost ustnicam.

Hialuronska kislina veže nase vodo in s tem ustvarja želatinozno tekočino, ki vlaži okoliška tkiva in ohranja kolagen zdrav. Rezultat so zdrave in polne ustnice, ki so zaščitene pred okoljem.

 

 

NeoCell hilauronska kislina - 60 kapsul

 • Prehransko dopolnilo – 60 kapsul

 • Priporočena dnevna količina: 2 kapsuli

 • Število serviranj v pakiranju: 30

 • Zadošča za: 30 dni

 • Navodila za uporabo: vzemite 1 kapsulo dvakrat na dan na tešče 20 minut pred jedjo.

 

2 kapsuli vsebujeta:

Količina %PDV (RDA)

Hilauronska kislina 

100 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen
 

Sestavine: Hilauronska kislina, rastlinski magnezijev stearat, želatinaste kapsule, silica, celuloza
 

IZDELEK NE VSEBUJE: soja, pšenica, laktoza, škrob, koruza, kvasa ali umetnih arom.
BREZ GLUTENA.

Proizvajalec: NeoCell, ZDA